30 de març de 2017

Arriba el PRIMER CONCURS DE BOOKTUBERS a La FERRERIA!

Ets un/a fanàtic/a dels llibres? Quin gènere prefereixes? T'agrada recomanar-los als amics? Utilitzes Youtube? Vols guanyar un eBook?


Si et sents identificat amb aquestes preguntes, això t'interessa!


Què és el primer concurs de Booktubers?


L´institut la Ferreria organitza el primer concurs Booktubers amb l’objectiu de compartir el gust i la passió pels llibres a través de la xarxa, i de promoure, de passada, l’hàbit de la lectura i el debat literari.
Busquem alumnes que gravin un vídeo breu en el qual presentin la seva opinió/valoració sobre un llibre que hagin llegit en qualsevol llengua i que aconsegueixi engrescar altres lectors.

Qui forma el jurat del concurs?

El jurat estarà format pels professors dels departaments de tecnologia i llengües. Es valorarà l’originalitat, la qualitat tècnica de l’enregistrament i la qualitat de l’exposició.

Quan es farà el lliurament de premis?

Els finalistes tindran la oportunitat de presenciar la gala del Oscars proper 9 de Juny de 2017, que es celebra a l´institut la Ferreria,  Durant aquest dia tan especial es comunicarà el guanyador del concurs i es farà la entrega del premi.

Bases del concurs:


Qui hi pot participar?

Pot participar tot l’alumnat de la ESO i el Batxillerat.

Termini

El concurs es celebra a l’INS La Ferreria. Tens fins al proper diumenge 26 de maig del 2017 a les 23:59:59 per omplir i enviar el document de participació que trobaràs en aquest enllaç

En què consisteix el concurs?

Busquem alumnes que gravin un vídeo breu en el qual presentin la seva opinió/valoració sobre un llibre que hagin llegit en qualsevol llengua i que aconsegueixi engrescar altres lectors.

Format de presentació:

Només es pot presentar un vídeo per concursant.
Ha de tenir una durada màxima de 10 minuts.
Pots presentar-lo en català, castellà, anglès o italià.
El vídeo que presentis ha d’estar penjat al teu Drive i ens has d’enviar l’enllaç per a poder-lo veure. Recorda posar el vídeo amb permisos de manera que qualsevol que tingui l’enllaç el pugui veure.


Premi:

El guanyador/guanyadora serà obsequiat amb un eBook.

Condicions addicionals:

Els vídeos presentats es podran projectar en actes organitzats pel centre.

Cap comentari:

Publica un comentari